Vilma starttasi Orimattilassa 13.8 kera Julian. Taas siellä varikolla purin kynsiäni ja hyvä kun uskalsin verkkaa katsoa. Mutta ponipa käyttäytyikin mallikkaasti eikä enää törttöillyt isojen hevosten perään! Nopeasti se oppii.

Itse startti meni vähän pieleen...juoksuradalta starttaaminen on ongelmallista, ja tälläkertaa ei liputtajakaan voinut neuvoa, joten Vilma kera toisen 40m ponin starttasivat 60m ponin kanssa samasta...annettiin siis hieman tasoitusta muille! Harmi, että joidenkin osaamattomuuden takia menee samassa voltissa muiltakin mahdollisuus. Tosin tässä voisi laittaa vastuuta myös liputtajille jotka näkivät, että volttaus meni pieleen...muutenkin voisi näitä nuoria tyttöjä siellä neuvoa, tätä volttausta kun ei ilmeisesti harjoitella kaikilla korttikursseillakaan!

Kärki meni kyllä sen verran kovaa, ettei sinne olisi ollut asiaa, mutta silti...Poni oli 9. ajalla 3.18,3. Tämä tuntuu kyllä olevan enempi Vilman vauhti kuin se 3.12 mikä sille on merkitty...herää epäilys onko käynyt joku kellotusvirhe, kun ei se noissa paikallisraveissa tunnu olevan aina niin tarkkaa ;)

Jokatapauksessa tärkeintä, että poni on alkanut keskittyä ja unohtanut turhat haahuilut!