Aamulla pakkasimme Jennan kanssa puunatut ja sisällä olosta kyrsiintyneet ponkkuset koppiin ja kohti Harjua.

Ensin vuorossa oli ohjasajo-luokka. Olin kuvitellut Vilman riehuvan paikalla kuin pieni eläin, sen sijaan se päättikin laittaa laiska lehmä-vaihteen silmään eikä liikkunut sitten yhtään. Jotenkin oli muutenkin vähän jäykkis. Maneesi pelotti, piti kiemurrella, ei jaksanut kulkea eteenpäin yms yms. Lievä ketutus kun poni oli kotona mennyt tosi hyvin. Jostain kumman syystä saatiin kuitenkin kakkossija kuuden ponin joukosta. Tuomari kai armahti nuorta ponia. "Erittäin siisti pari. Kuuliainen poni, mutta saisi olla hieman enemmän eteenpäinpyrkimystä. Hyvät tiet. Hyvä pysähdys. Poni ajoittain väistää ohjastajaa liikaa."

No sitten hyvä että saatiin valjaat pois niskasta kun jo uuteen koitokseen eli 3v tammojen luokka. Vilma esiintyi ihan mukavasti, alkoi tosin taas vängätä tuomarin edessä. onneksi tuomari ei paljoa seisottanut. Jaksoi tällä kertaa jopa juosta, tosin heilutin piiskaa ahkerasti. Yllätys oli suurensuuri kun emme tuttuun tapaan tipahtaneetkaan taaksepäin loppukilpailussa. Vilma oli siis luokkavoittaja I-palkinnolla!! Jatkoimme parhaan nuoren valintaan, jossa Vilma laitettiin kolmanneksi ulos, eli lähellä oli mutta ei tällä kertaa."Hyvä rotutyyppi, sopusuhtainen. Hyvä kaula ja syvyys. Hieman hennot jalat. Suorat liikkeet. Tahdikas käynti. Tahdikas ravi".

Tilta oli samassa luokassa seitsemäs II-palkinnolla.

 

1240162357_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Juice reppana on ollut keskiviikosta asti ripulilla. kahden tunnin välein ulos ja pyllypesulle. Neljäs yö valvottu sen kanssa. Kävi eläinlääkärissä perjantaina mutta ei siitä ollut paljon hyötyä. Sai jotain lääkettä, mutta ei ole mennyt yhtään paremmaksi. Liekö saanut näyttelystä pöpön tai jotain.

1240162584_img-d41d8cd98f00b204e9800998e