Onneksi pakkaset vähän hellittivät vaikka kahdessakymmenessä on käynyt muutamaan otteeseen.

Vilmaa olen päässyt ajamaan enemmän ja Lakun seurassa sujuukin hienosti. Parhaimmillaan 8km lenkkejä ja typy jaksaa hienosti. Vilma kävi PR-hommissa laskiaistapahtumassa kylän seuratalolla ja toimi loistavasti, vaikka ympärillä pyöri lapsia, autoja, mäenlaskijoita ja ties mitä. Poni jopa otti torkut välillä. Eipä olisi uskonut ja painajaisiakin etukäteen ehdin nähdä. No aina se yllättää.

Seppo pikku pallero lähti uusiin maisemiin, mutta onneksi vain Joutsenoon saakka. Ikävä pikku hassulaista, mutta joskus täytyy tehdä järkeviä päätöksiä. Säälittää vähän Fiona joka menetti bestiksensä. Se onkin ollut vähän hukassa Sepon lähdettyä ja karkailee tarhasta Vilman perään (Oona ei kelpaa seuraksi...)

Oona vähän säikäytti, sillä oli kolmen päivän ajan ähkynkaltaisia oireita, oli kovin tuskaisen oloinen, piehtaroi ja makaili. Kuitenkin söi koko ajan ja suolistoäänet olivat hyvät, eli tämä oireilu luultavasti johtui varsasta. Varsa on muljunnut mahassa kovasti koko ajan. Jostain syystä nuo kaksi kana-aivoa eivät tykkää Oonasta. Sietävät sitä, mutta kovin hyviä ystäviä eivät ole.