Vesalehdon radat olivat aika kinkkisiä-paitsi viimeinen oli helpohko. Ihanneajat eivät Elmoa suosineet.

Eka rata virheettä, mutta yliaikaa 4,43s. Toinen rata myös puhtaasti, yliaikaa 0,98. Niin meidän tuuria. Kuukausi aikaisemmin oltaisiin tällä tuloksella noustu kolmosiin. Yksi vaivainen sekunti! Hieman lohdutti se, että otettiin voitto tässä kisassa ainoalla 0-radalla ja radalta tuli vain neljä tulosta kaiken kaikkiaan. Jotain osataan sentään, vaikka ei nopeita ollakkaan.

Viimeinen rata oli helppo, mutta keppien tulokulma oli Elmolle vaikea suora linja. Ja siitähän sitten tuli viitonen. Ajattelin että juostaan vaan maaliin, katsotaan tuleeko koiraan vauhtia jos juoksen sen edellä. Ja sehän meni sitten ohi toiseksi viimeisestä esteestä. Eli juoksunopeudella ei ole vauhtiin vaikutusta. Tulos siis 17,88. Jos olisin tarkkana ollut niin kolmosia oltaisiin oltu, mutta pitäähän sitä joskus kokeilla eri taktiikoita kisoissakin.

Elmo oli kaiken kaikkiaan melko löysä tänään. Hirmu hitaat kepit jne. Viimeiselle radalle sentään vähän innostui, mutta se ei sitten auttanut.

Eikö me nyt voitaisi saada sitä yhtä vaivaista nollaa??