Uutena taktiikkana Juicen kanssa on Väsytys. Agilityä 4-5-kertaa viikossa, ihme jos jaksaa vielä riekkua.

Värkkäilin kanaverkosta meille verkot keppeihin ja ollaan nyt harjoiteltu kolme kertaa. Juicen kanssa toimii loistavasti, pääsin heti alkuun jo juoksemaan reippaasti. Elmon kanssa toimii myös, tosin se lähes joka kerta törmää toiseksi viimeisessä välissä verkkoon--juuri siinä kohtaa, mistä se aina lähtee livohkaan. Verkot siis toimii kuten pitää! Ei voi olla niin tyhmä koira että loputtomiin törmäilee pitkin verkkoja.

Eilinen ratatreeni meni molempien osalta melko reisille. Juice ei vielä mene pitkää rataa eikä varsinkaan pitkää loppusuoraa. Elmo taas juoksenteli muuten vaan missä sattuu.No rata oli 3-luokan kisarata ja ehkäpä hieman pyllylleen rakennettukin ;)

Tänään sitten Jennin kanssa omatoimitreeni ja Juicehan oikein loisti! Tehtiin rata, jossa oli kolme välistävetoa, suoraa, takaa leikkaus pussiin, rengas sekä kolme putkea putkeen :D Juice oli aivan uskomaton verrattuna eiliseen! Jopa välistävedot ja takaaleikkaus...ehkä toivoa vielä on. Selkeästi sille ei sovi pitkät suorat (joita tietysti on sitten 1-luokassa) mutta ei hirmu vaikeat kuviotkaan vielä. Sitten treenattiin taas keppejä verkoilla, meni hyvin.

Juicella hävisi melkein eilen ääni kun räykytti harkoissa. Tänään se olikin sitten suhteellisen hiljaa. Jos vaikka oppisi jotain!