Helatorstaina Juice esiintyi Lappeenrannan ryhmänäyttelyssä ihan mallikkaasti. Tiukkistuomari antoi EH:n ja sijoitti Juicen avoluokan ykköseksi. Shelteille taisi tulla kaikkiaan 3 ERIä. Pitäisi olla paksumpi kuono ja paremmat etuliikkeet, eli eipä mitään uutta.

Lauantaina suunnattiin jälleen shettisnäyttelyyn Kausalaan. Keli oli sateinen ja lievästi sanottuna hikinen :D

Poni esiintyi ensin näyttelykehässä Saritan kanssa. Etukäteen olin kuullut, että tuomari raakkaa ponit melkeinpä täysin liikkeiden perusteella. No ei Vilmalla olisi sitten paljoa mahkuja. Tuomari laittoin Vilman kuitenkin toiseksi kahdeksan tamman joukosta I-palkinnolla! Tilta oli samaisessa luokassa 6. II-palkinnolla.

Ohjasajossa poni oli taas tahmeaakin tahmeampi. Eteenpäin ei liikkunut ollenkaan, tuntumaa ei voinut pitää, vasemmassa kierroksessa väisti koko ajan ja vastusti ohjaa, jotain jumia varmaan. Mutta teki suoran pituushalkaisijan :):) Ahkerasta piiskankäytöstä huolimatta sijoituttiin toisiksi kun Jenna vei jälleen voiton Wapun kanssa. Poneja oli kisaamassa 6 kappaletta. Saatiin finaalipaikka syksylle. Vilma olikin sitten täysin uupunut, on vähän turhan rankkaa 3-vuotiaalle kuitenkin. Mutta hieno poni kaiken kaikkiaan!